PSC Voorjaars Jumping opnieuw in trek

Gepubliceerd op

VRAGENDER – Paardensportcentrum Lichtenvoorde maakt zich op voor een van de laatste grote indoorwedstrijden van dit seizoen: de PSC Voorjaars Jumping van donderdag 25 tot en met zondag 28 februari. De naam ‘Voorjaars Jumping’ is nog niet echt van toepassing, maar dat komt omdat het evenement van datum is verhuisd op verzoek van ruiters.

Donderdag gaat het springgeweld in Vragender van start met de rubrieken M, Z en ZZ, waarvoor topruiters als Jeroen Dubbeldam en Ben Schröder zich voor ingeschreven hebben. Op vrijdag zijn de klasse BB tot en met L en op zaterdag de klasse L tot en met ZZ. De zaterdag sluit af met voorlopig de laatste 1.40m Grote Prijs, die om 19.30 uur gepland staat. Ponyruiters rijden op zondag hun parcoursen.

Wie een nieuwe ruiteroutfit wil shoppen of in de outlet wil neuzen, kan in het weekend terecht bij de stand van Ruitersportland Gendringen.

Op vrijdag 4 en zaterdag 5 maart worden op PSC Lichtenvoorde de Regiokampioenschappen springen voor Gelderland en Flevoland georganiseerd. Bezoek de website www.psclichtenvoorde.nl voor het laatste nieuws en starttijden.

Dennis van den Brink uit Nijkerkerveen, winnaar van de 1.40m Grote Prijs van de PSC Nieuwjaarsconcours. Foto Wendy Scholten