23 april 2024
Home » Groenlo » Recreanten: HV Grol – Reflex

Logo Scherpinbeeld

Ontdek het verleden van Groenlo

Duik in een rijke verzameling van meer dan 8.000 foto’s en films. Elke dag wordt een nieuwe oude foto toegevoegd. Deel jouw herinneringen bij elke foto!

Bekijk de collectie

GROENLO – Vrijdagavond 24 februari speelden de dames recreanten van HV Grol thuis tegen de recreanten van Reflex uit Varsseveld. Reflex staat op de 2e plaats en HV Grol op een verrassende 4e plaats. Er moest vanavond gewonnen worden om de aansluiting bij de top drie te houden. Enkele vaste speelster waren door omstandigheden helaas niet van de partij en dus zou het een zware pot worden.

HV Grol begon met een 1-0 voorsprong. Er werd hard gewerkt met name in de verdediging en ook de keepster stond haar mannetje. Toch wist Reflex enkele malen te scoren en de ruststand was 2-4.
De 2e helft wist Grol met enkele prachtige doelpunten terug te komen en ging het lange tijd gelijk op. Door ietwat onnodig balverlies en geen overtuigende afrondingen van Grol volgden twee snelle tegenbreaks van Reflex en werd de stand 7-7. Met nog twee minuten op de klok gooide de linker opbouwster van Reflex nog twee maal strak in de bovenhoek.

Fel gestreden door de dames van Grol maar het kwam er net niet uit. Reflex nam de punten mee naar huis, 9-7. Daarmee blijft Grol voorlopig op de vierde plaats in de ranglijst.