Home » Sport » Startgroep survival

HARREVELD – Survival, een mooie sport, een sport waar je sterker van wordt. Survival een sport voor de harde werker na elke training ben je weer sterker. Je spieren groeien maar ook mentaal ga je er van bloeien. Conditie, kracht, trainen, doorzetten, blijven lopen enz.. omarmen, die touwen en netten!

In april start de startgroep Survival. Er wordt in 10 trainingen gewerkt aan survivaltechniek, conditie en kracht. Er wordt getraind in een kleine groep, vanaf de basis, ieder in eigen tempo. De minimale leeftijd om deel te kunnen nemen aan de startgroep is 18 jaar.

De eerste training is zaterdag 1 april, van 9:00 tot 10:00 uur. Je bent welkom in het survivalbos op ’t Hulshof. Het survivalbos, met veel en gevarieerde hindernissen, ligt tussen Lichtenvoorde en Harreveld.

Na deze trainingen, in de startgroep, kun je aansluiten bij de wekelijkse trainingen op de zaterdagmiddag of zelf gaan trainen in het bos. Deelname aan de startgroep kost € 35,-.

Heb je interesse of wil je meer informatie, stuur dan een mail naar stsurvivalharreveld@gmail.com of neem contact op met Rudy ter Bogt 06-30807403 of Dianne te Paske 06-10619758.

Meer informatie over Survival Harreveld is te vinden op www.ssh.harreveld.nl