Home » Sport » SV Longa’30 huldigt en zoekt keepers

SV Longa’30 huldigt en zoekt keepers

260

LICHTENVOORDE – In de rust van de doelpuntrijke, maar uiteindelijk gewonnen wedstrijd Longa’30 1 tegen Rigtersbleek 1 was er volop aandacht voor de minst gepasseerde keepers van sv Longa’30 van het afgelopen seizoen 2013-2014.

Voorzitter Marcel Eekelder reikte vier bekers uit voor evenzoveel supergoede keepers. Dit waren Mike Elferink van Longa 10 in de categorie Senioren (hij kon helaas niet aanwezig zijn), Luc Berendsen van Longa B2  in de categorie Junioren, bij de Pupillen was Teun van Melis van Longa D6 de minst gepasseerde keeper en tot slot werd de beker in de categorie Dames overhandigd aan Janaicka van Benthem van de meiden van Longa ME2. De keepers namen de bekers stralend in ontvangst en kregen een verdiend applaus van de vele toeschouwers.

Longa heeft dus al een aantal zeer goede keepers, maar is voor de seniorenelftallen dringend op zoek naar versterkingen in de goal. Met name bij een aantal niet-selectie-elftallen is de behoefte aan enthousiaste, betrouwbare en balvaste keepers erg groot. Wil je dus uitkomen voor één van de grootste voetbalclubs van Oost Gelre, meld je dan aan en je zult met open armen ontvangen worden. SV Longa’30 investeert graag in de voetbaltechnische ontwikkeling van haar spelers en een gedegen opleidingstraject in het keepersvak behoort dan ook tot de mogelijkheden. Ook als je een poosje geleden de keepershandschoenen aan de wilgen hebt gehangen, nodigen wij je uit om die handschoenen weer op te pakken.

Wil je plezierig voetballen en is spelen bij één van die Longa’30-teams je doel, stuur dan een mail naar Vincent Weeber, de voorzitter van onze seniorencommissie (v.weeber@hetnet.nl) met je gegevens. Wellicht sta jij dan volgend jaar in de spotlights als de minst gepasseerde keeper bij Longa’30.