Udi te sterk voor Grol

174

ARNHEM/GROENLO – De meiden van de D1 van HV Grol begonnen afgelopen zondag met goede moed aan hun uitwedstrijd tegen UDI 1896 uit Arnhem.

UDI 1896 D1 – HV Grol D1 (29-1)

ARNHEM/GROENLO – De meiden van de D1 van HV Grol begonnen afgelopen zondag met goede moed aan hun uitwedstrijd tegen UDI 1896 uit Arnhem. De basisopstelling van Grol was 3 aan de cirkel en 3 buiten de 9 meter. De eerste helft liet UDI zien dat ze fysiek sterker waren. Ondanks dat probeerde Grol het Udi wel moeilijk te maken. Toch bleek Udi een maatje te sterk en dit resulteerde in een ruststand van 14-0.

In de tweede helft veranderde Grol van opstelling naar 2-3-1. Helaas bleek dat het ook met deze opstelling moeilijk was om kansen te creëren. Toch gaf Grol de moed niet op. Dit zorgde ervoor dat 30 seconden voor het einde Nikki een schitterend doelpunt scoorde. Grol vierde dit doelpunt met hard gejuich. Een doelpunt dat goed was voor de teamspirit. Helaas zat na dit doelpunt de tijd erop en was de eindstand bepaald op 29-1 in het voordeel van Udi.

Zondag 28 oktober om 10:55 uur krijgt Grol D1-jeugd een nieuwe kans. Ze spelen dan thuis tegen DFS Arnhem D1.