16 april 2024
Home » Aalten » Ups en downs maar wel 4 punten.

Het 1e team van Bovo reisde vandaag af naar Westervoort voor de wedstrijd tegen Wecoc H1.

Wevoc heeft net als het Aaltense team een jonge selectie. Bovo begon de wedstrijd gelijk scherp en wist met een serveserie gelijk een voorsprong van 5 punten neer te zetten. Dit wisten de Aaltenare goed vast te houden en zelfs nog verder uit te bouwen tot een stand van 23-13. Op dat moment kwam de sterkste serveerder van Wevoc aan serve, mede door hem en een groot aantal eigen fouten liet Bovo de tegenstander weer in de set en in de wedstrijd komen. Na het onnodig spannend te hebben gemaakt scoorden de Aaltenaren toch overtuigend de laatste punten en haalden de 1e set binnen.

In set 2 had Bovo het moeilijker. Wevoc ging verder waar het de eerste set eindigde en de Aaltenaren konden geen tandje bijschakelen. Na een spannende set trok wevoc aan het langste eind en won de set met 26-24.

Set 3 ging wederom geheel gelijk op. Bovo wist vaak sneller de bal aan de grond te krijgen aan de overkant. Maar maakte helaas ook meer fouten in de aanval. Hierdoor bleef het de gehele set gelijk opgaan. Bovo wist 6 setpunten van Wevoc weg te spelen en op een stand van 30-31 scoorde Bovo het winnende punt  in deze set.

In set 4 leek Wevoc gebroken door de zware strijd in de voorgaande set. Bovo deed geen stap minder en hierdoor kon set 4 makkelijk en overtuigend binnengehaald worden. Met een eindstand van 3-1 in het voordeel van de Aaltenaren houdt Bovo aansluiting met de top in de competitie.

Komend weekend staat er om 18:00 uur weer een thuiswedstrijd op het programma.

De ervaren krachten van Orion H3 komen dan op bezoek in de stationshal.