Home » Groenlo » Valencia CF voetbalkamp naar Groenlo

Valencia CF voetbalkamp naar Groenlo

168

GROENLO – Deze zomer beleeft de jeugd van Groenlo en omgeving de voetbalweek van hun leven. Valencia CF stuurt trainers van de jeugdopleiding naar s.v. Grol. Het Valencia CF Voetbalkamp is van 3 t/m 5 augustus op het complex van s.v. Grol.

De Valencia voetbalweek is een 3-daagse trainingsweek voor jeugdspelers (jongens en meisjes) van 6 t/m 14 jaar van elk niveau onder leiding van officiële Valencia CF jeugdtrainers. De kinderen worden ingedeeld op leeftijd en niveau, zodat ieder kind op zijn/haar eigen niveau kan trainen.

De deelnemers ontvangen van partner Adidas een Valencia CF trainingstenue, bestaande uit: shirt – short – sokken, Valencia CF Diploma, Valencia CF Bidon, 3 dagen top training door de échte Spaanse Valencia trainers, training, structuur en discipline als op de jeugdacademy van Valencia, lunch, drinken, gezonde tussendoortjes en vers fruit.

De beloning voor de meest talentvolle deelnemer tijdens het Valencia CF Voetbalkamp: Trainen bij Valencia CF, een wedstrijd in het Estadio Mestella bezoeken waarbij je aan de hand van de spelers het veld op mag en natuurlijk een meet & greet met de sterren.