Home » Sport » Veel activiteiten nieuwe manege

Veel activiteiten nieuwe manege

223

GROENLO – Afgelopen weekend heeft de eerste officiële dressuurwedstrijd voor pony’s plaatsgevonden in de nieuwe manege aan de Avinkweg in Lievelde. De ponyruiters streden in de klasse B t/m M2 om de te behalen winstpunten en prijzen. Het was een sportieve en gezellige wedstrijd en het blijkt dat de nieuwe accommodatie volledig voldoet aan de gestelde eisen en wensen om wedstrijden te organiseren. De organiserende vereniging de Grolse ponyclub kan terugkijken op een geslaagd weekend. De dressuur voor de paarden vindt plaats in het weekend van 8 en 9 november a.s.

18 oktober vindt vanaf 18.30 de jaarlijks terugkerend 40+ springwedstrijd plaats, een spektakel dat mede wordt georganiseerd door de seniorenclub Achterhoek Oost. Harry Groot Kormelink zal zijn titel in deze competitie met zijn paard Anne verdedigen.

19 oktober is het weer de beurt aan de jaarlijkse onderlinge wedstrijd van de Grolse ponyclub en L.R. de Vestingruiters. Zowel in dressuur als springen gaat het om de allerlaatste Marhulzentrofee, een afscheid van de voormalige manege. Jong en oud zetten alles op alles om deze bokaal in hun prijzenkast te mogen hebben.

De entree is vrij.