19 april 2024
Home » Sport » Verslag HCW Dames 1

Logo Scherpinbeeld

Ontdek het verleden van Groenlo

Duik in een rijke verzameling van meer dan 8.000 foto’s en films. Elke dag wordt een nieuwe oude foto toegevoegd. Deel jouw herinneringen bij elke foto!

Bekijk de collectie

WINTERSWIJK – Dames 1 vertrok op een heerlijke zonnige maar koude zondag naar Losser. Toby en Marien gingen mee om te coachen.

Ze begonnen met 6-0 verdediging om zo eerst eens af te tasten wie ze tegenover zich hadden staan. De verdediging zat goed dicht en in de aanval waren ze gelijk sterk. Er was al snel een kleine voorsprong maar de tegenstanders gaven niet op en werden wat fanatieker in de verdediging. HCW eindigde in de eerste helft met kleine voorsprong: 5 – 6.

De coaches waren positief maar ze kregen wel advies om sneller te schuiven om elkaar rugdekking te geven. De scheidsrechter leek niet zijn juiste bril op te hebben en vond het lastig om alles te zien. Daardoor kroop de tegenstander steeds dichterbij en stond HCW de laatste 5 minuten met 1 doelpunt achter. De druk werd steeds groter waardoor zij slechter gingen spelen. Helaas is de wedstrijd verloren met 17-16.