Home » Groenlo » Vriendjes & vriendinnetjestoernooi VV Grol

Vriendjes & vriendinnetjestoernooi VV Grol

166

GROENLO – Volleyballen met vriendjes en vriendinnetjes? Doe dan op zaterdag 3 januari 2015 mee met het vriendjes- en vriendinnetjestoernooi in Sporthal Den Elshof te Groenlo, voor kinderen van 6 tot en met 12 jaar. Het toernooi start om 9.45 uur en eindigt om 12.00 uur.

“Kinderen in de basisschoolleeftijd willen graag sporten, maar vaak alleen als vriendjes en vriendinnetjes ook meedoen. Daarom hebben wij het plan opgevat om een vriendjes- en vriendinnetjestoernooi te organiseren. In de eerste plaats om de kinderen een leuke ochtend te bezorgen, maar ook om ze spelenderwijs kennis te laten maken met de mooie volleybalsport,” zegt Randy Keunekamp, één van de organisatoren.

Hij vervolgt: “De kinderen worden eerst in teams verdeeld, waarna ze wedstrijdjes tegen elkaar spelen. Ze mogen zich samen opgeven, maar uiteraard ook alleen. Dan zorgen wij dat ze in een team met leeftijdsgenoten worden ingedeeld. Uiteraard zullen vrijwilligers van onze vereniging, VV Grol, aanwezig zijn om het toernooi in goede banen te leiden!”

Het inschrijfformulier is via www.vvgrol.nl te downloaden. Ook wordt er via de basisscholen informatie verstrekt.