Home » Sport » VV Grol krijgt te weinig tegen Dynamo

VV Grol krijgt te weinig tegen Dynamo

171

(1-3: 20-25/ 25-22 / 25-27 / 23-25)

GROENLO – Na een pauze van 2 weken mochten de mannen van Grol thuis aantreden tegen Dynamo. We moesten vandaag Menno en Lars missen, maar hadden met Roy, David en Maurice een stel goede spelers erbij.

In de 1e set ging het lang gelijk op tot 8-9. Toen sloeg Dynamo een gat en liep uit naar 9-15. Grol was niet meer bij machte dit gat nog te dichten waardoor de 1e set met 20-25 naar de gasten uit Neede ging.

In de 2e set kon Dynamo het gat niet slaan, maar was het Grol die net boven de 20 iets beter was en de set naar zich toe haalde met 25-22.

De 3e set begon Grol heel slap en keek het tegen een 8-0 achterstand aan. Grol zette de schouders eronder en kwam punt voor punt dichterbij en bij de 24 punten had Grol de stand gelijk getrokken. Helaas was het toch Dynamo dat met de set aan de haal ging met 25-27.

Grol was duidelijk nog te neer geslagen van het verlies van deze 3e set en begon ook weer slecht aan de 4e set en weer moesten de mannen erachter aan. Ook dit keer lukte het om een gat van 6 punten te dichten alleen was het wederom Dynamo dat aan het langste eind trok.

Beide teams hebben keihard gewerkt en veel ballen van de grond gehaald waardoor lange rally’s gespeeld werden. Het was een wedstrijd op het scherpst van de snede, waar Dynamo het geluk uiteindelijk aan zijn kant had. Helaas maar 1 punt maar wel een goed gevoel over het getoonde spel dat met de week vooruit gaat.