Home » Aalten » Wedstrijdverslag Bovo Heren 1

AALTEN – Na een week van hard trainen om de moeilijke wedstrijd van de week ervoor te boven te komen stond Bovo Heren 1 afgelopen zaterdag tegenover Orion Heren 4. Na het uitdelen van de nieuwe tenues (helaas nog zonder sponsor) aan de mannen van Bovo was het team klaar om van start te gaan. Bovo begon scherp aan de wedstrijd, maar men wist de bal niet direct aan de grond te krijgen.

In het begin van de set ging het gelijk op, maar daarna schroefde Orion de servedruk op en wist het uit te lopen. Bovo kreeg deze set passend geen grip meer op de sterke service van Doetinchemse kant. Orion won de 1e set met 25-17.

Set 2 werd er een omzetting gedaan in de pass door coach Bröckotter. Dit pakte gelijk goed uit en Bovo wist gelijk een grote voorsprong op te bouwen met een eigen sterke serve. Orion had hier totaal geen antwoord op en Bovo liep volledig over het Doetinchemse team heen. Deze set werd gewonnen met 25-11.

In set 3 herpakte Orion zich enigzins na een aantal wissels. Maar Bovo bleef de bovenliggende partij en won ook set 3. Ditmaal met 25-19. Set 4 was nagenoeg een kopie van set 3, Bovo speelde de set en daarmee ook de wedstrijd goed en degelijk uit en pakte hiermee de 3-1 overwinning. Met deze overwinning weet Bovo in de buurt van de top 3 te blijven.

Volgende week staat er weer een uitwedstrijd op het programma, Bovo gaat dan op bezoek bij Wevoc in Westervoort.