Wedstrijdverslag HV Grol dames 1

Gepubliceerd op

GROENLO – Zondag 2 oktober stond de eerste competitie wedstrijd van HV Grol dames 1 op het programma. Dit was gelijk de derby van het oosten!

De dames waren vanaf de eerste minuut volledig gefocust en erop gebrand de punten mee naar Groenlo te nemen. Erix is geen onbekende tegenstander, dus de dames van Grol probeerden direct door middel van het vastzetten van de opbouwster van Erix, de tegenstander uit hun spel te krijgen. Het resultaat liet zich zien op het scorebord, want al snel stonden de dames van Grol met vier doelpunten verschil voor (1-5). Helaas wist Erix van de fouten van Grol gebruik te maken wat resulteerde in een ruststand van 7-7.

Na een peptalk van invalcoach Xander Luttikhold gingen de dames van Grol met nieuwe strijdlust de tweede helft in. De verdediging van Grol stond als een huis. Het was een spannende tweede helft waarbij het ene moment Erix in het voordeel was en het volgende moment Grol weer aan de leiding ging. Helaas trok Erix uiteindelijk aan het langste eind (16-14). Aan de keepsters van de Grol heeft het niet gelegen, zij hebben een fantastische pot staan keepen.

Publiek, bedankt voor jullie aanmoedigingen en hopelijk tot zaterdag 8 oktober bij sportpark Den Elshof. Dan spelen de dames om 20:10 uur tegen AES Arnhem.