Home » Sport » Wedstrijdverslag HV Grol DS2– Groessen DS3

Wedstrijdverslag HV Grol DS2– Groessen DS3

166

Afgelopen zaterdag speelde HV Grol dames 2 haar tweede competitiewedstrijd. Dit keer thuis tegen de dames van Groessen .

HV Grol was gemotiveerd en had haar zinnen gezet op winst. Een snel doelpunt van Margo Porskamp zorgde ervoor dat Grol de score kon openen en een voorsprong kon nemen.
Het tempo werd hoog gehouden en dit resulteerde in een paar goede aanvallen met mooie doelpunten. Grol ging de rust in met een voorsprong van 9-4.

De tweede helft begonnen de dames net zo gemotiveerd als de eerste helft. Hoewel Groessen de score in de tweede helft opende, wist Grol daarna maar liefst 5 doelpunten achter elkaar te maken en uit te lopen tot een stand van 14-5. Daarna zakte het spel van Grol even in en hier wist Groessen goed van te profiteren. Groessen liep in, maar gelukkig wist Grol zich aan het eind van de wedstrijd te herpakken. Een aantal snelle breaks van onder andere Margo Porskamp en Merle te Bogt en het goede keeperswerk van Pascalle Zemann zorgden ervoor dat er een eindstand van 18-13 op het scorebord was af te lezen.
Aanstaande zondag spelen de dames van het tweede uit tegen Minerva Gaanderen.