20 april 2024
Home » Sport » Wedstrijdverslag hv pacelli

Haarle/Auto Service – HV Pacelli (12-13) 24-24

ZIEUWENT – Afgelopen zaterdag moesten de dames van Pacelli tegen Haarle spelen. Het beloofde een spannende wedstrijd te worden. Want Haarle stond twee plaatsen boven Pacelli met één punt verschil. Pacelli wilde natuurlijk weer de punten hebben en ze gingen vol goede moed de wedstrijd in.Pacelli begon wat minder aan de wedstrijd en kwam al snel op een achterstand. Naarmate de wedstrijd vorderde begonnen ze wat meer rust te krijgen in het spel en kwamen ze snel terug waardoor er een ruststand volgde van 12-13.

Coach Hedwig zei in de rust dat ze de volgende helft feller moesten beginnen, maar ook wat meer rust moesten behouden. Dit deed Pacelli ook en begon de tweede helft goed. Het ging een hele poos gelijk op. Elke keer als
Pacelli scoorde kwam er ook weer een tegen doelpunt. Halverwege de tweede helft viel er een scheidsrechter uit door problemen met haar enkel. De wedstrijd eindigde met een vrije bal voor Haarle maar die blokte Pacelli
goed.

Volgende week moeten de dames thuis tegen Heeten. Heeten staat gelijk met Pacelli dus dat belooft wederom een spannende wedstrijd te worden. De wedstrijd wordt gespeeld om 19.30 in het Sourcy Center in Zieuwent.