Home » Lichtenvoorde » WTC Keitrappers winter veldtoertocht

LICHTENVOORDE – De “Lus om Lievelde ” is de eerste van 4 veldtoertochten die door WTC Keitrappers in 2015 georganiseerd wordt. Zoals in de naam vermeldt gaat deze route door de bossen en landerijen ondom Lievelde. De tocht kent een uitdagende afwisseling van zandwegen, bospaden, singletracks en onverwachte doorsteken. De TTC van de Keitrappers is er weer in geslaagd enkele nieuwe aantrekkelijke stukken in de route op te nemen. Zonder de medewerking van diverse landeigenaren is dit onmogelijk en wij zijn ze dan ook erg erkentelijk voor hun medewerking.

Deelnemers kunnen kiezen uit de afstanden 30/40 en 50 km en is hierdoor voor zowel de beginnende als de meer gevorderde ATB-er aantrekkelijk. Bij de pauzepost halverwege de routes staat een team klaar om iedereen van de nodige energie te voorzien om de tocht te vervolgen. Hier is ook tevens de gelegenheid om klein onderhoud aan de fiets uit te laten voeren.

Bij de startlocatie op het Swite terrein is ruim parkeergelegenheid aanwezig. NTFU leden kunnen inschrijven via scan&go, overige deelnemers maken gebruik van een inschrijvingsformulier. Na de tocht is er gelegenheid om de fiets af te spuiten, voldoende douche gelegenheid aanwezig en voor de snelle trek zijn diverse snacks en dranken verkrijgbaar.

Bij extreem slechte weersomstandigheden wordt deze tocht afgelast, raadpleeg hiervoor onze website www.keitrappers.nl of volg ons op twitter @keitrappers

Datum: zondag 1 februari
Starttijd: 8.30 uur tot 10.00 uur.
Start/finish: Swite terrein Gert Reindersstraat Lichtenvoorde
Afstanden 30/40/50 km