20 april 2024
Home » Groenlo » Zonnige en drukke afsluiting van het seizoen jeugd!

Zonnige en drukke afsluiting van het seizoen jeugd!

206

Logo Scherpinbeeld

Ontdek het verleden van Groenlo

Duik in een rijke verzameling van meer dan 8.000 foto’s en films. Elke dag wordt een nieuwe oude foto toegevoegd. Deel jouw herinneringen bij elke foto!

Bekijk de collectie

GROENLO – Afgelopen zaterdag 10 juni vond de afsluiting van het seizoen voor de jeugdafdeling van de SV Grol plaats. Onder het genot van een stralende zon en een heerlijke temperatuur werden er verschillende activiteiten bijgewoond. De opkomst was enorm!

Barcelona en PSV winnaars AH JO9-competitie
Bij de JO9-afdeling vonden de laatste wedstrijden van de AH JO9-competitie plaats. Allereerst werd er een ronde poulewedstrijden afgewerkt, voordat de talenten zich klaar maakten voor de finalewedstrijden. Er waren twee poules; een JO9-1 t/m JO9-3 poule en een JO9-4 t/m JO9-8 en JO9-9 4×4. De wedstrijden waren stuk voor stuk leuk om naar te kijken. De winnaar van de poule JO9-1 t/m JO9-3 is Barcelona en de winnaar van de poule JO9-4 t/m JO9-8 en JO9-9 4×4 is PSV geworden.

Uit handen van Bas Wallerbosch werden de verschillende prijzen, snoepzakken en medailles uitgereikt! Jochem Wielens is uitgeroepen tot de meest opvallende speler van het toernooi. Koss van Wees is uitgeroepen tot de meest opvallende keeper. Alle winnaars gefeliciteerd!

‘Huistoernooi’-O11
Bij de O11 werd er een heus huistoernooi gespeeld. Gemixte teams, met ieder een eigen verzonnen teamnaam, streden tegen elkaar om zich te mogen uitroepen tot de beste van de O11 klasse! Meisjes en jongens speelden goed samen en waren uiterst gemotiveerd en gebrand om te winnen. Met een aanwezigheid van 60 deelnemers kon er een leuk toernooi worden afgewerkt. Onder het genot van de stralende zon werd de finale beslist door penalty’s, waarna team ‘Het is te warm’ met de hoofdprijs naar huis ging.

Klimmen en survivallen in Winterswijk
De O13-klasse was met 90 deelnemers te gast bij het klimbos in Winterswijk. Daar waar de spelers een klim- en survivaltocht afwerkten. Vol energie klommen en klauterden de deelnemers in de vroege morgen over balken, zand en andere natuurlijke materialen. Het was een zeer geslaagde ochtend!

Karten en speedsoccer!
De O15-lichting had een tweetal activiteiten in Winterswijk. Om en om werden er kartheats gereden en werd er fanatieke voetbal gespeeld op het speedsoccerveld. “Een succesvolle combinatie”, deelde een organisator mee. De ochtend voor deze klasse was ook wederom geslaagd. Gezien kon worden dat de SV Grol over genoeg spelers als Messi en coureurs als Verstappen beschikt.

Potje ballen in het zand
Op het beachveld ‘bovenop’ werden er beachvoetbalwedstrijdjes gespeeld. Meisjes en jongens door elkaar speelden leuke potjes voetbal en ‘chillden’ en kletsten met elkaar. Een relaxte afsluiting voor de O17-klasse.

Wout Walterbos winnaar penaltybokaal
Wout Walterbos wist als enige alle vijf de penalty’s te raken en kroonde zich hierdoor als winnaar van de penaltybokaal 2017. Zelfs de keepers Wessel en Jelle konden de O19-speler niet uit zijn concentratie brengen. Nadat de gehele jeugdafdeling van de Grol ‘Woutje, Woutje, Woutje’ scandeerden was de euforie bij iedereen dan ook groot. Wout gefeliciteerd!

MO13-1 en JO13-3 jeugdteams van het jaar
Dit jaar werden de MO13-1 en de JO13-3 getroond tot jeugdteams van het jaar. Beide teams werden kampioen en draaiden een uitstekend en sterk seizoen. De prijs is daarom ook dik verdiend. Gefeliciteerd!