Home » Winterswijk » School Vissen Expositie in SKB Winterswijk

School Vissen Expositie in SKB Winterswijk

525

School Vissen Expositie in SKB Winterswijk | Foto: Tanya Kraan atelier No-blabla

WINTERSWIJK – De School vissen, die eerder te zien was tijdens de Kunstroute Hummelo van Pasen tot Pinksteren, heeft een nieuwe plek gevonden in de Centrale Hal van het Streekziekenhuis Koningin Beatrix (SKB) in Winterswijk.

Enkele weken geleden heeft Tanya Kraan van atelier No-blabla de School vissen opgehaald uit Hummelo. In haar atelier hebben de vissen nieuwe kleuren gekregen die perfect passen in de omgeving van SKB. Sinds donderdag 13 juni zwemmen ze door de centrale gang, zowel binnen als buiten. Ze zijn moeilijk vast te leggen op foto en video, dus Tanya nodigt iedereen uit om ze tijdens kantooruren zelf te komen bewonderen.

De installatie is prachtig geworden. Mariëtte, Annette, Eric en Tanya hebben een avond hard gewerkt en veel plezier gehad om iedere vis een mooie plek te geven. Ze zijn erg blij met het resultaat en de fijne reacties die ze hebben ontvangen.

Naast de School vissen hangt er ook ander vrij werk van Tanya Kraan, te zien tot september 2024. Heb je interesse in de kunstwerken van atelier No-blabla? Kom dan gerust een kijkje nemen in het SKB Winterswijk.