Paaspop Klassiek: Messiah


Bestel een leuke puzzel met de foto van het Grols kanon.

– 30 stukjes. 26x18cm, materiaal: glanzend hardboard
– 96 stukjes. 36x25cm, materiaal: glanzend hardboard
– 500 stukjes. 54x40cm, materiaal: karton

ZIEUWENT – Op zaterdag 21 december klinkt de Messiah van G.F. Händel in Zieuwent! Ook dit jaar is het zeer geliefde oratorium van Händel te beluisteren in een authentieke en professionele uitvoering. De St. Werenfriduskerk leent zich bij uitstek voor dit concert. Door de bijzondere akoestiek wordt de muziek gedragen. Licht en muziek komen samen, details van de uitvoering worden op grote schermen geprojecteerd wat resulteert in een intense beleving.

Dirigent Emile Engel weet als geen andere met zijn top musici, koren Ex Arte en Concentus Cantzione en barokorkest La Sorpresa Händels Messiah op adembenemende wijze uit te voeren. De musici spelen op instrumenten uit de Barok of kopieën daarvan. Gerenommeerde internationale solisten vertolken op indringende wijze de prachtige aria’s.

Voor aanvang van het concert wordt u ontvangen met een kopje koffie of thee, krijgt u een programmaboekje en u wordt naar uw plek begeleid door een van de vrijwilligers. In de pauze is er een pauzedrankje. Er zijn kussens aanwezig zodat u tijdens het concert comfortabel kunt zitten in de banken. Dit alles is bij de prijs inbegrepen.

Kaarten voor de Messiah zijn vanaf dinsdag 15 oktober te bestellen via de website: www.paaspopklassiek.nl of via de link

Dineren voor het concert
Om uw avond uit compleet te maken is het mogelijk een diner mee te bestellen via de ticketservice. Er wordt een heerlijk all-in diner geserveerd. De inloop is tussen 16.00 en 16.30 uur. Bovendien ligt Het Witte Paard pal naast de kerk. Zo kunt u in alle rust dineren en u bent op tijd voor het concert. Via de ticketservice is het mogelijk om een diner bij te boeken. Er zijn beperkt plaatsen beschikbaar, het boeken van een diner kan tot een week voor aanvang van het concert. Het diner kan tot 14 december 2019 worden geannuleerd daarna is restitutie niet meer mogelijk.

Voor meer informatie over het diner kunt u contact opnemen met Het Witte Paard. Reservering vindt uitsluitend plaats via het ticketsysteem van Paaspop Klassiek.


Bron: Streekgids.nl
Foto: PR


Geef een reactie.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.