Zwarte damesfiets op de Ganzenmarkt

Dit bericht kwam binnen via een lezer.

GROENLO – Sinds vrijdag 1 week geleden staat er een mooie zwarte damesfiets op de Ganzenmarkt. Misschien vergeten of bewust achtergelaten. Jammer, want het is een mooie fiets. Opvallend kenmerk: Er is een grote rieten mand aan de voorzijde gemonteerd.

Voordat ik de Hameland ga bellen om de fiets weg te halen wil ik middels dit berichtje proberen de eigenaar te bereiken.

Let wel op !!! Het zou even zo goed een LOKFIETS kunnen zijn die gevolgd kan worden. Dus is deze fiets niet van u, laat hem dan aub. staan. Het meenemen van een lokfiets is even zo goed diefstal en hier staan hoge boetes voor!
2 gedachten over “Zwarte damesfiets op de Ganzenmarkt”

 1. Hallo oplettende bewoner van Groenlo,

  Ik ben de eigenaresse van deze prachtige damesfiets met mand, ik woon namelijk sinds 1 week op de ganzenmarkt. Door de verbouwing in het boven appartement kan ik mijn fiets nog niet binnen plaatsen.

  Bedankt voor uw oplettendheid.

  Groetjes,
  Robin Langens

  1. Prachtig, ik zag na het verschijnen van het bericht in De Streekgids, dat de fiets verplaatst was. Toch mooi dat De Streekgids ruimte geeft om dit soort berichten te delen en dat daadwerkelijk veel mensen dit lezen. En fijn om te lezen aan wie de fiets toebehoort.

Reacties zijn gesloten.