16 april 2024
Home » Groenlo » VV Grol dames 1 – Dash dames 2

GROENLO – Op zaterdag 30 november stond voor de dames van Grol alweer de 9e competitiewedstrijd van het seizoen op het programma. Voorafgaand aan de wedstrijd stond Grol op de 4e plek, Dash op de 3e plek. Dit beloofde dus een spannende wedstrijd te worden. Doordat er bij Grol twee speelsters geblesseerd waren, is er versterking vanuit de jeugd gekomen: maar liefst drie speelsters uit de A1 speelden mee!

Zowel Dash als Grol waren erop gebrand om de punten mee naar huis te nemen. Beide teams begonnen dan ook fel aan de wedstrijd en er waren mooie rally’s te bewonderen. Na verloop van tijd zakte Grol echter wat in en kreeg het de pass niet meer aan het net, waardoor Dash een voorsprong kon nemen. Deze voorsprong gaf Dash niet meer weg, waardoor de eerste set verloren werd door Grol. De tweede set zag er qua spelbeeld hetzelfde uit: ook hier gingen Dash en Grol eerst gelijk op, maar wist Dash in de tweede helft van de set een voorsprong op te bouwen. 2-0 in sets voor Dash dus.

De derde set begon hetzelfde als de eerste twee sets. Deze keer was het echter Grol die beter begon te spelen en Dash die de foutjes maakte. Deze set werd dan ook gewonnen door Grol! Dit betekende dat Grol de wedstrijd nog kon winnen. Hiervoor moest wel de 4e set nog gewonnen worden, maar dit is niet gelukt. De vierde set ging weer gelijk op, maar Dash speelde net wat slimmer, waardoor Dash de set nipt wist te winnen. Eindstand: 3-1 voor Dash.

Ondanks deze nederlaag blijft Grol dames 1 op de 4e plek staan in de competitie. De volgende wedstrijd staat aankomende vrijdag op het programma. Om 20u gaat de wedstrijd tegen Marvo dames 1 van start in Mariënvelde. Alle aanmoediging is welkom!