Anne van Hal nieuwe compagnon Scheers & Roes Makelaars


GROENLO/NEEDE – De positieve ontwikkelingen op de woningmarkt waren voor eigenaren André Scheers en Arjan Nijland aanleiding om uit te breiden. Men heeft daarom Anne van Hal verwelkomd als nieuwe compagnon binnen de organisatie.

Het dertien medewerkers tellende makelaarskantoor Scheers en Roes, met ruim 350 woningen, bedrijfspanden en bouwkavels op hun website,  is positief gestemd over de onroerend goed markt. Het herstel met betrekking tot de woningmarkt was in het 4e kwartaal van 2014 nog beter dan verwacht. Er werden 30% meer woningen verkocht dan in dezelfde periode vorig jaar. Dat is een verdubbeling van het aantal verkochte woningen op het dieptepunt van de crisis.

Anne van Hal (36), geboren en getogen Achterhoeker, woont zelf midden in het werkgebied van Scheers en Roes. Arjan Nijland: ”Haar ruime ervaring als register makelaar-taxateur, haar affiniteit met de lokale huizenmarkt en haar grote netwerk maakt Anne van Hal tot een gewaardeerde compagnon.”

Anticiperen op een stijgend vraag en aanbod
“Onze opdrachtgevers vragen om snel, deskundig, betrouwbaar en persoonlijk advies, zeker nu de markt langzaam meer in beweging komt. Met de versterking van Anne van Hal als compagnon hebben onze opdrachtgevers ervaren dat we het hele proces accuraat afhandelen met een vast en vertrouwd aanspreekpunt. Van het eerste contact tot en met het tekenen van de koop- of verkoopakte” aldus André Scheers.

“Een huis aan- of verkopen doe je niet elke dag. Het is een grote stap en er komt veel bij kijken. Daarnaast zijn er tegenwoordig veel zaken waarop gelet moet worden. Onder andere de bouwkundige staat, juridische zaken, maar zeker ook de juiste prijs/kwaliteit verhouding. Hiervoor is een persoonlijk en vakkundig advies nodig. Het is daarom verstandig om een deskundige makelaar in te schakelen, met kennis van de regio. We gaan vol vertrouwen de toekomst tegemoet”, aldus de nieuwe compagnon Anne van Hal.