Beachparty Beltrum 2016

BELTRUM – Beachvolleybal, beachtennis en beachvoetvolley omgeven door zon, strand, palmbomen, muziek, cocktails en feest. Het klinkt als Ibiza, maar schijn bedriegt. Het gaat hier over de Beachparty in Beltrum. Na de succesvolle en gezellige eerdere edities, vindt dit jaar misschien wel voor de laatste keer op het ABCTA-terrein alweer de zesde editie van Beachparty Beltrum plaats.

Op zaterdag 13 en zondag 14 augustus klinken er tropische klanken en wordt er flink gesport op het voormalig ABCTA-terrein in Beltrum aan de Meester Nelissenstraat. Stichting Beachparty Beltrum organiseert op deze unieke locatie in hartje Beltrum een tweedaags sportevenement (beachvolleybal, beachtennis & beachvoetvolley) en een Beachparty. Daarnaast kunnen kinderen spelen op de springkussens, zal in de ‘grootste zandbak van Beltrum’ een clown de kinderen vermaken en nog veel meer!

Op zaterdagmiddag 13 augustus (vanaf 13:30 uur) is er een beachtennis- en beachvoetvolley toernooi georganiseerd, kijk op www.beachpartybeltrum.nl voor meer informatie over onder andere de spelregels. In de avond volgt er een gezellige en volledig aangeklede Beachparty met medewerking van dj Cools en dj Galaga. Aanvang van het feest is 20:30 uur. Hou Facebook in de gaten, want er zullen nog diverse acties komen om bijvoorbeeld gratis entree/munten te winnen!

De zaterdagavond zal worden afgetrapt door dj Cools. Hij is thuis in enorm veel verschillende stijlen muziek en weet goed hoe je een feestje aan de gang kunt krijgen. Na dj Cools neemt dj Galaga de knoppen over. Dj Galaga is één van Nederlands bekendste allround dj’s die al ruim 20 jaar elk feest naar een groot hoogtepunt brengt met zijn uitgekiende, opzwepende stijl van mixen en draaien. Kortom dit mag je niet missen!

Op zondag 14 augustus staat er vanaf 12:00 uur een beachvolleybal toernooi op het programma met aansluitend een Beachparty! Vorig jaar hadden we de eer om de Beachparty te mogen plannen op een historisch weekend, namelijk hèt weekend in augustus waarin het maar liefst 60 uur achter elkaar mocht regenen. Gelukkig hebben we uit kunnen wijken naar de plaatselijke sporthal om daar de sportactiviteiten toch door te laten gaan. Hopelijk zijn de weergoden ons deze zesde editie wèl goed gezind! Net als vorig jaar zal er ook dit jaar weer een knallende afsluiting zijn op de zondag avond. Dit jaar zal dit worden verzorgd door DJ Dré, beter bekend als André Nijman. Ondanks dat hij de Zwarte Cross nog in de benen heeft, maakt hij hier ook gewoon weer een geweldig feestje van.

Bij het beachvoetvolley- en beachvolleybal toernooi wordt 4 tegen 4 gespeeld, bij het beachtennis toernooi wordt 2 tegen 2 gespeeld. Bij het beachvolleybal toernooi zal er een recreatieve- en een prestatieklasse zijn. Er zal een klein bedrag aan inschrijfgeld worden gevraagd en opgeven kan heel simpel via onze website. De minimumleeftijd voor het sportprogramma is 14 jaar. Tevens zullen er op zondag diverse activiteiten voor de kinderen worden georganiseerd (springkussen, clown, schminken, enzovoort).

Natuurlijk hopen we iedereen te zien op zaterdag 13 en zondag 14 augustus! Kom gerust een kijkje nemen met het hele gezin, kom sporten of kom voor de sfeer en de gezelligheid! Er is van alles te beleven op het strand in Beltrum!

Voor meer info en opgave, check onze website www.beachpartybeltrum.nl. De inschrijving voor de sport activiteiten is al geruime tijd gestart. Dus wil je mee doen? Geef je zo snel mogelijk op!

Voor meer informatie zie:
Facebook (www.facebook.com/bpbeltrum)

Site (www.beachpartybeltrum.nl)

Mail (info@beachpartybeltrum.nl)