Bso Pindakaas maakt vijfde Prinsenpaar bekend bij de Bron!

GROENLO – Op donderdag 4 februari was het zo ver, de vijfde editie van carnaval bij Bso Pindakaas. Door het groeiende aantal kinderen was de bso locatie te klein en zijn we uitgeweken naar de Bron.

Na weken van voorbereiding was moment daar, wie worden het nieuwe Prinsenpaar! De middag begon met het welkom heten van Jonkheer Tim Penterman en Jonkvrouw Esmeé Veld van vereniging C.V. De Grolse Tönnekes. Daarna was het aftreden van het oude Prinsenpaar Daan en Lisa.

Samen met Christian, de presentator van deze middag, werd het nieuwe Prinsenpaar bekend gemaakt. Het nieuwe Prinsenpaar komt tot stand doordat de kinderen zelf mogen stemmen. En dit jaar was het de eer voor prins Rick en Prinses Marijn.

Na het aankleden van het nieuwe Prinsenpaar werd de proclamatie voorgelezen. Hierin stond dat zij de komende tijd de baas zijn van Pindakaas, dus voor de leidsters helaas Pindakaas. Iedereen kregen onderscheiding zo ook jonkheer Tim en Jonkvrouw  Esmeé. En prins Rick en Prinses Marijn kregen een onderscheiding van de Tönnekes!

Toen was het officiële gedeelte voorbij en kon er worden gefeest. Hierna waren er nog verschillende  optredens, zelfs 1 van de nieuwe Prins. Het was weer een gezellige bende. Op naar volgend jaar.