Collectanten gezocht voor Groenlo, Zwolle en Eefsele voor Collecte Bartimeus.

GROENLO – 350.000 mensen met een visuele beperking in Nederland. Als je (bijna) niets kunt zien, heeft dat ingrijpende gevolgen. Informatie opzoeken op internet, reizen met de trein of de weg vinden in een gebouw: voor mensen met een visuele beperking is dit zonder steun of hulpmiddelen echt een probleem.

Waarom een collecte?
Bartiméus Sonneheerdt zet zich sinds 1915 in voor blinde en slechtziende mensen. Om geld in te zamelen houden wij jaarlijks een landelijke huis-aan-huiscollecte. Dit jaar is de collecte in Groenlo van 24 t/m 29 oktober. De opbrengst wordt besteed aan projecten voor blinde en slechtziende kinderen.

We zoeken vrijwilligers!
Alle vrijwilligers voor de collecte zijn van harte welkom. Collecteren is enorm dankbaar werk en het kost u eens per jaar slechts twee à drie uurtjes. Met een klein beetje van uw tijd maakt u het verschil voor blinde en slechtziende mensen.

Meld u vandaag nog aan
Zou U ons willen helpen met collecteren in Groenlo, Zwolle of Eefsele dan bent U van harte welkom. Neem contact met 1 van ons op: Astrid Meekes 0544-463230 of Francis Bonenkamp 0544-463695 (francis.bonenkamp@upcmail.nl)

Meer informatie kunt U ook vinden op: steunbartimeus.nl