Cultuur in de Wijk in Groenlo

Thema ‘Dansen in heden en verleden’ gestart met optreden van Folkloristische Dansgroep ‘De Vier Winden’. Vervolg op 13 september in Cultureel Centrum De Bron

GROENLO – Op woensdagavond 29 juni verzorgde folkloristische dansgroep ‘De Vier Winden’ uit Vragender een optreden in zaal ’t Kormelink van woonzorgcentrum De Molenberg.
Het optreden van de dansgroep was het begin van een nieuw thema binnen het seniorenproject Cultuur in de Wijk; ‘Dansen in heden en verleden’. De activiteiten gaan in september echt van start en dat gebeurt in nauwe samenwerking met dansstudio Vieberink uit Aalten.

Kermis en dansen
De eerste bijeenkomst na het zomerreces is op dinsdag 13 september vanaf 10.00 uur in Cultureel Centrum De Bron in Groenlo. Deze ochtend staat in het teken van kermis en dansen.
De toegang is gratis voor alle senioren uit de gemeente Oost Gelre en m.n. senioren uit Groenlo e.o. worden van harte uitgenodigd om te komen en deel te nemen aan de dansactiviteiten. Een lidmaatschap van een ouderenbond is niet nodig. Ook rolstoeldansers zijn van harte welkom. Met enige aanpassingen kunnen zij gewoon meedoen.

Vervolgbijeenkomsten
• Vrijdag 7 oktober vanaf 10.00 uur bij De Molenberg in Groenlo (’t Kormelink)
• Dinsdag 8 november vanaf 10.00 uur in Cultureel Centrum De Bron Groenlo

Brede Impuls
Cultuur in de Wijk is een initiatief van de gemeente Oost Gelre en komt mede tot stand via de Brede Impuls regeling, waarbij combinatiefunctionarissen worden ingezet om sport en cultuur te bevorderen.

Meer informatie
Harry ten Brinke
tel. 06 484 565 52
harry@boogiewoogie.nl