Ditotheaterweek in het teken van de Lion King!

GROENLO – Na twee succesvolle edities is er ook dit jaar weer een Ditotheaterweek. Ditmaal organiseert de organisatie het in de herfstvakantie, van maandag 17 tot en met donderdag 20 oktober, wordt deze creatieve week georganiseerd voor kinderen van 7 tot en met 12 jaar.

Tijdens de Ditotheaterweek is het de bedoeling dat kinderen in vier ochtenden een musical neerzetten. Afgelopen twee jaren waren dat de ‘De Drie Biggetjes’ van K3 en ‘Pippi Langkous.’ Dit jaar gaan ze met alle kinderen de musical ‘The Lion King’ neerzetten.

Ook dit jaar is er weer ruimte voor voldoende kinderen om deel te nemen aan de theaterweek. Tijdens deze dagen probeert de organisatie de kinderen warm te krijgen voor theater. Sommige kinderen gaan toneelspelen, een ander vindt het interessanter om te helpen met het decor, zoals zagen, timmeren of de aankleding. Ook zijn er mogelijkheden om creatief bezig te zijn met grimeren, kleding maken en allerlei accessoires voor de musical te maken. Tevens zullen er dansjes ingestudeerd worden. Aan het eind van de week treden de kinderen op voor publiek; iedereen die geïnteresseerd is kan naar de voorstelling komen kijken, deze start om 10 uur en entree in gratis.

Ook dit jaar zal de Ditotheaterweek weer plaatsvinden in Cultureel Centrum de Bron. Hou in ieder geval de Herfstvakantie vrij in je agenda en check voor de laatste nieuwtjes en informatie de Facebookpagina. Voel je je daarnaast aangesproken om dit mooie evenement te steunen in welke vorm dan ook, dan kunt u ook een berichtje sturen naar hun facebookpagina; www.facebook.com/ditotheaterweek Opgeven kan via ditotheaterweek@outlook.com, wees er snel bij, want vol is vol!