Ditotheaterweek in het teken van The Lion King

GROENLO – Deze week is het zover; de Ditotheaterweek is weer van start gegaan. Deze creatieve week wordt georganiseerd voor kinderen van 7 tot en met 12 jaar en dit jaar zullen de kinderen werken aan de theatervoorstelling ‘The Lion King.’

Ruim 90 kinderen hebben de afgelopen week heel hard gewerkt aan de musical. Tijdens de Ditotheaterweek is het de bedoeling dat kinderen in vier ochtenden een musical neerzetten. De afgelopen weken zijn alle vrijwilligers al in de weer om alles voor te bereiden.

Tijdens deze dagen probeert de organisatie de kinderen warm te krijgen voor theater. De kinderen hebben deze dagen gewerkt aan het decor, de kleding, geholpen met het licht en geluid samen stellen.

Klik voor meer informatie

De dansers hebben hun danspasje goed geoefend en de kinderen die een rol hebben in de musical staan klaar om hun kunsten te laten zien aan het grote publiek.

Daarom willen wij iedereen ook van harte uitnodigen om a.s. donderdag 20 oktober naar de Bron in Groenlo te komen om te kijken naar de musical ‘The Lion King.’ De zaal is open om 10 uur en de voorstelling begint om 10.30 uur. Toegang is gratis, maar een vrije gift is altijd welkom!