Drukte van belang bij heropening Aldi

GROENLO – De eerste klanten verzamelden zich vrijdagmorgen 23 februari al om kwart over zeven voor de feestelijke opening van de vernieuwde Aldi-vestiging aan Het Pand in Groenlo. Vanwege de kou bleven velen mensen tot vlak voor de opening lekker warm in de auto zitten.

“Deze mooie vernieuwde Aldi past precies in de facelift van Groenlo. Met genoegen open ik dan ook deze winkel”, aldus wethouder René Hoijtink van de gemeente Oost Gelre. Samen met beide filiaalleiders Mieke Boers en Leroy
Winkels openden ze het filiaal door het rode lint door te knippen.

Vervolgens stroomden de vele mensen nieuwsgierig naar binnen en werden direct verrast door de geur van versgebakken broodjes. Klanten waren zichtbaar verrast en blij met de nieuwe indeling van de winkel. Het team werd veelvuldig
gefeliciteerd. “Fantastische winkel!” werd door vele klanten gezegd.

Binnen twee uur krasten 400 klanten een prijs weg: van bijvoorbeeld e-book readers, harde schijven tot de hoofdprijs van 250 euro. Deze hoofdprijs werd binnen een uur uitgereikt aan vaste klant Maria Duvnjak uit Groenlo. “Wat een mooie winkel is het geworden”, aldus de enthousiaste prijswinnares.

De hele dag bleef het een drukte van belang. De andere opzet van de winkel sprak de klanten bijzonder goed aan. Vooral de sfeer, de brede paden, de indeling van de winkel en de vele versproducten vielen erg in de smaak.