Eerste kaarten jubilerend Nieuwjaarsbal uitgereikt

GROENLO – Op 1 januari vindt in de Oude Calixtus in Groenlo voor de vijfde keer het Nieuwjaarsbal plaats. Het eerste lustrum wordt gevierd met een nieuwe website, een mooie line-up en leuke acties voor vroegboekers. De kaartverkoop is dit weekend van start gegaan met de overhandiging van de eerste kaarten aan het nieuwe prinsenpaar.

Kaartverkoop van start via de nieuwe website

Nieuw is dat, net als bij Dancing in the Street- het nu ook bij het Nieuwjaarsbal mogelijk is om meteen munten te bestellen, zodat bezoekers minder lang in de rij hoeven te staan. Ook is er weer Early Bird kortingsactie voor bezoekers die voor december kaarten bestellen.

De uitreiking van de eerste kaart aan de nieuwe Prins en Adjudant was een hilarische gebeurtenis aangezien Prins Michaël ook onderdeel uitmaakt van de organisatie van het Nieuwjaarsbal. Een flinke sigaar uit eigen doos dus.

Klik voor meer informatie

Michaël heeft behoorlijk zijn best moeten doen om het geheim dat hij met zich meedroeg verborgen te houden voor modeorganisatoren Koen klein Tuente, Mark klein Gunnewiek en Tom van Leeuwen. “Vooral Tom wist me soms het vuur flink aan de schenen te leggen in de vergaderingen, al zat hij zijn kaarten ook naar Koen toe uit te spelen. En terecht: het kan nooit lang duren voordat ook hij de carnavalsscepter zwaait”, aldus een lachende Prins.

De voorgelogen organisatoren lieten het er vrijdag niet bij zitten en passeerden uit protest met een knipoog de Prins om de kaarten niet aan hem, maar aan Adjudant Christof en Vorst van de Knunnekes Miquel Porskamp te overhandigen.

Mensen die net als de Prins en Adjudant het jaar goed willen beginnen kunnen terecht op http://www.nieuwjaarsbal.nl voor meer informatie, de line-up, kaarten en munten. Tot december geldt er een feestelijke Early Bird korting bij online bestellingen.