Eerste X-Mas Experience in Groenlo

GROENLO – Op 9 en 10 december 2016 wordt de eerste X-Mas Experience gehouden in hartje Groenlo. De Markt wordt aangekleed met feestverlichting, kerstbomen en kerstchalets (deze staan inmiddels op de Markt, zie foto). De kerstchalets worden door plaatselijke ondernemers en externe standhouders ingevuld en zijn beide dagen geopend vanaf 12.00 uur.

Bezoekers hoeven zich niet te vervelen, want voor jong en oud is er vertier en de winkels zijn op vrijdag tot 21.00 uur en op zaterdag tot 20.00 uur geopend. Door de straten en op de Markt zal muziek klinken en zullen er zangkoren en midwinterhoornblazers zijn. Als bezoeker kunt u inspiratie opdoen en uw kerstcadeaus kopen. Het is een gezellig samenzijn met grote diversiteit. En natuurlijk niet te vergeten veel interessante aanbiedingen aan het einde van het jaar.

Klik voor meer informatie

Kramen, winkeletalages, straten, de Markt, alles is in sfeervolle kerststijl versierd. Uiteraard komt de Kerstman met z’n arrenslee ook voorbij. Voor de inwendige mens wordt ook gezorgd. Bezoekers die zin hebben in een lekker glas Glühwein, oliebollen, warme chocolademelk of een andere versnapering komen niets te kort.

Foto: Marcel Houwer