EP Groot Zevert 12 ½ jaar: stunt dagdeals, demonstraties en playseat

Deel dit bericht

GROENLO – Vanaf 1982 zit hij al in het vak, vanaf 2000 begon André Groot Zevert voor zich zelf. Werkte hij de eerste jaren vanuit huis, in 2004 opende hij samen met echtgenote Evelien het pand aan de Beltrumsestraat 44 in Groenlo, en in 2010 sloot de onderneming zich aan bij EP. “Dat bood ons tal van voordelen, en dus de klant ook. Daar gaat het ons om,” is André kort over de stap zich aan te sluiten bij de landelijke inkooporganisatie.

Door: Henri Walterbos

Inmiddels is EP Groot Zevert een begrip, een gevestigde naam als elektronica en witgoed specialist voor het kopen van ondermeer wasmachines, drogers, koelkasten, LCD, Oled,, huistelefoons, persoonlijke verzorging, en klein huishoudelijk  in de Oost Achterhoek, en zelfs daarbuiten. Naast de verkoop van kwaliteits-electronica heeft Groot Zevert eveneens een  goede naam opgebouwd op het gebied van reparaties. Voor zowel verkoop als reparaties geldt ‘service’ als het sleutelwoord voor het succes van de onderneming. “Mocht een apparaat defect zijn proberen we het binnen  24 uur, zo niet binnen 48 uur hersteld te hebben,” vertelt André.  “Als service bieden we de mensen een vervangend apparaat aan. Het mooie is ook dat je van je klanten de thuissituatie weet dus kun je op maat adviseren. Dan weet je precies welk apparaat voor hen geschikt is.” Naast een grote vaste klantenkring, breidt de klantenkring zich nog altijd uit. “Het is uniek dat je als onderneming steeds maar bent blijven groeien. Ook in de crisisjaren. Daar zijn we best wel trots op,” merkt vaste medewerker Jeroen Massop op. “Wij zijn onze klanten dankbaar dat ze ons trouw zijn, vertrouwen in ons hebben,” vult Evelien aan.

Jubileumacties
EP Groot Zevert wil haar 12 ½ jubileum niet ongemerkt voorbij laten gaan. Aanstaand weekend staat in het teken van het jubileum, gepaard met zeer lucratieve acties, waar groot financieel voordeel mee gedaan kan worden.  “Vrijdagmorgen, -middag, -avond, zaterdagmorgen, -middag bieden we per dagdeel een scherpe stuntaanbieding aan waarvoor de mensen onze facebookpagina in de gaten dienen te houden. Per dagdeel wordt dan de prijs van het apparaat kenbaar gemaakt. Deze prijs geldt dan voor de paar uur in dat betreffende dagdeel, voor dat specifieke product. We hebben ruim ingekocht dus we kunnen een grote vraag aan,”vertelt André. “Het zijn beste knallers,” verraadt Evelien. Daarnaast staat er twee dagen lang een playseat opgesteld waarin kinderen om leuke prijzen strijden, voor wie de snelste ronde ‘rijdt’. Zowel vrijdag als zaterdag kan hiermee een bluetooth set gewonnen worden. Daarnaast in de winkel tal van demonstraties, zoals van Jura espressoapparatuur en Sonos speakersets, in een speciaal hiervoor ingerichte ruimte en informatie over glasvezel, waarvoor EP Groot Zevert onafhankelijk adviseur is.

Voor meer informatie www.epgrootzevert.nl. Facebook: https://m.facebook.com/epgrootzevert/