Escaperoom Groenlo bij beste 10 van Nederland

Achterhoekse ‘real life game’ maakt landelijk indruk

GROENLO – In minder dan een jaar heeft Escaperoom Groenlo zich weten te plaatsen in de landelijke Escaperoom-top 10 bij de reviewsite Escape Rooms Nederland. Op de site is te lezen dat bezoekers met name de sfeer, puzzels en gastvrijheid waarderen.

“Een enorm compliment aan het team bedenkers en bouwers”, vertelt Michaël Lammers van Escaperoom Groenlo. “We hadden vele ambities toen we aan dit project begonnen. Een ervan was om landelijk mee te draaien en zodoende mensen in de Achterhoek of hier op bezoek een gave belevenis te geven. Daar is keihard voor gewerkt en daar werken we met uitbreidingen of kleine verbeteringen nog steeds aan. We zien dat steeds meer mensen speciaal voor de escaperoom naar de Achterhoek komen. Dat we nu als landelijke top worden gewaardeerd is ronduit super”.

Klik voor meer informatie

Eigenaar Mike van Hoenselaar van Escape Rooms Nederland was afgelopen week te gast in Groenlo. Zijn reactie na het spelen is enthousiast: “Wat een geweldige kamer zeg! Ongelofelijk hoe leuk om te spelen!”. Mike vertelt dat zijn site https://escaperoomsnederland.nl maandelijks 100.000 bezoekers trekt; van Escaperoom-fanatiekelingen tot organisatoren van bedrijfsuitjes of vriendendagen. “We doen er alles aan om onze bezoeker zo makkelijk mogelijk een keuze te kunnen laten maken om een geschikte escaperoom te vinden”.

Eerder al werd Escaperoom Groenlo uitgeroepen tot de leukste van Nederland door escape-vlogster Marieke van Woesik.
Meer informatie over Escaperoom Groenlo is te vinden op https://escaperoomgroenlo.nl.