Expositie examenwerken Kunst Marianum

GROENLO –  De examenleerlingen van Marianum met het vak beeldende vorming hebben hun eindexamenwerkstukken af. Ze hebben er een half jaar lang hard aan gewerkt en zijn erin geslaagd de meest bijzondere en meest uiteenlopende werkstukken te maken. Dit jaar is er een grote verscheidenheid aan werken te bewonderen. Er zijn onder andere constructies met tennisrackets en fotografische hoogstandjes te zien.

De expositie zal spectaculair worden geopend op donderdag 2 april door mevrouw Altink van de Weemhof. De opening vindt plaats van 16:00 uur tot en met 18:00 uur. Tijdens de opening worden de genomineerde werken voor de prestigieuze ‘Art Battle’ in de Weemhof te Borculo (een wedstrijd voor jong beeldend talent) bekend gemaakt. Dit zijn zowel werken van de havo en het vwo en ruimtelijke en platte werken.

Het verrassende werk van de leerlingen van Marianum is van donderdag 2 april tot en met 12 juni 2015 te bewonderen aan de Deken Hooijmansingel 1 in Groenlo. De expositie is gratis toegankelijk tijdens schooltijden van 8:30 uur tot en met 16:00 uur.