Gezellige Vestingdag in Groenlo

GROENLO – Erik Mentink, van Groenlo Vestingstad Promotion en organisator van de Vestingdagen, wist zeker dat er voor de eerste Vestingdag voldoende animo was. Zondag 26 juli werd deze dag gelijktijdig met de Zwarte Cross gehouden. Op de vraag of deze twee evenementen gelijktijdig georganiseerd kunnen worden antwoorde Erik Mentink een volmondig Ja.

Het was gezellig in de binnenstad van Groenlo. Er waren veel jonge ouders met kinderen die werden vermaakt door diverse straatartiesten. De terrassen zaten vol en er kun rustig langs de kraampjes worden gelopen.

Volgens de organisator werd de eerste Vestingdag door zo’n 2.500 bezoekers bezocht. “Ik ben daar zeer tevreden mee. We zagen gisteren heel veel toeristen en het was weer een mooie reclame voor Groenlo”, vertelde Mentink.

De Vestindagen worden georganiseerd voor de vele toeristen die verblijven in Groenlo en omgeving. “Zij zien een vestingstadje waar wat leuks te doen is en met dit goede verhaal komen ze weer thuis”, vervolgde Erik.

De volgende Vestingdag word gehouden op zondag 9 augustus.

 
2 gedachten over “Gezellige Vestingdag in Groenlo”

  1. Wie heeft die mooie foto’s van “de vliegende Hollander” gemaakt?

  2. Jammer dat heeeel weinig kraampjes stonden! Terassen zaten idd vol, dat was ook het enige positieve van die dag. Voor de kinderen misten we het sminken, de clown en de luchtkussen. Voor de rest gewoon de normale gezellige kraampjes op de braderie. Er moet wel wat te zien zijn!!

Reacties zijn gesloten.