Gezinscarnaval – de Bron ….voor het hele gezin


GROENLO – Carnaval vier je met het hele gezin, opa, oma, papa, mama, broertjes, zusjes en alle vriendjes, allemaal samen. De Bron is al sinds jaar en dag de vast locatie voor dit mooie feest wat naadloos aansluit op de optocht. Vanaf 15:30 uur gaan de deuren open.

In een prachtig versierde zaal met feestelijke door de scholen gemaakte decoraties aan de, wacht een bonte groep van verklede mensen op wat gebeuren gaat?

De Jeugdprins en de Jeugdadjudant gevolgd door hun raad van 11 komen binnen, een toffe dance act!, en in het midden van de zaal op een podium, ja daar bovenop! daar staat de DJ, hij zorgt voor de carnavalsmuziek, waar je op kunt dansen en de polonaise kunt lopen.

En natuurlijk is een gezinscarnaval niet compleet als de winnaars van de kleurplaten wedstrijd niet naar voren zijn gehaald. Weet je nog van de afgelopen jaren, fietsen, speelgoedpakketten en waardebonnen werden door de winnaars in ontvangst genomen, dat gaat dit jaar weer gebeuren en misschien ben jij wel een winnaar?

En als je dan moe en voldaan weer naar huis gaat, kun je nog even een wat lekkers eten bij de snackwagen buiten, en dan op naar de volgende polonaise. Alaaf Alaaf Alaaf

Het gezinscarnaval op zondag 7 februari begint om 15:30 uur in de Bron.