Glazen Huis en Rock Request dit jaar voor Scouting Groenlo in Taste

GROENLO – Het is alweer het vijfde jaar dat in Taste een Glazen Huis gebouwd wordt en er wederom een lokaal doel gezocht wordt waar geld voor ingezameld wordt. Het eerste jaar ging het geld naar Serious Request, maar Roland en Marion van Taste hadden beide het idee dat het veel leuker zou zijn dat dit ten goede zou komen aan de Groenlose bevolking en gingen daarom op zoek naar doelen in Groenlo zelf. Zo werden Kanjers voor Kanjers, het Beestjespark en de muziekschool al eerder verblijd met een mooi bedrag.

Dit jaar gaat het Groenlose muziekcafé voor de Scouting en wordt er geld ingezameld voor een klimtoren. Scouts kunnen hiervan abseilen en tokkelen. Ze zijn al ruim een jaar bezig met de voorbereiding en hopen begin 2017 het stalen frame te plaatsen. Wat zou het enorm tof zijn daar een flinke bijdrage aan te kunnen leveren samen met klanten, de Groenlose bevolking en andere geïnteresseerden. Het hele lange weekend zal in teken staan van Scouting Groenlo.
Donderdag 15 december is de opening en vrijdag is er een Pubquiz, georganiseerd door de heren en dames van de Scouting. Inschrijven kan vanaf nu in Taste á 2,50 per persoon en het leukst is als dit in teamverband gebeurd, dus geef je team op aan de bar bij Taste. Opgeven kan ook de avond zelf nog tussen 20:30 en 21:30 de avond zelf. Je steunt er een geweldig doel mee en het wordt weer een keigezellige avond.

Zaterdagmiddag een middag voor de kinderen van de Scouting waarbij gedacht wordt over een open podium of een andere activiteit waarbij iedereen ook van harte uitgenodigd wordt. s ’Avonds spelen niemand minder dan The Veldman Brothers, een bekende naam in Groenlo en omstreken, de heren hebben Taste al twee keer eerder heerlijk op z’n kop gezet met hun fantastische band. Dat wordt genieten en doneren.

Op de zondag wordt de Scouting Rock Request Top 50 gedraaid, samengesteld tijdens de hele Rock Request door alle bezoekers van het Glazen huis en Taste.

Uiteraard kan iedereen het hele weekend verzoekjes á 2,50 aanvragen bij de Tasty DJ’s Martijn en Sander (die zich overigens belangeloos en het volledige weekend samen met de eigenaren van Taste inzetten voor de Scouting Groenlo) en men kan het hele weekend lootjes kopen voor een geweldige verloting met leuke prijzen, om zo een mooi bedrag bij elkaar te vergaren die ten goede komt aan de klimtoren voor de kids van de Scouting.

Samen staan we sterk!