Jonge ondernemers maken de Achterhoek online bereikbaar!


GROENLO – Joep Doppen en Tom Schuurmans, beide afkomstig uit de Achterhoek, gaan beginners en ondernemers helpen op het internet. Samen hebben zij onlangs een nieuw bedrijf, Online WegWijs, opgericht. Hun doelstelling is het helpen van nieuwsgierige mensen en ondernemers bij het gebruik van Social Media en apparaten zoals de iPad en smartphone. Dit doen zij geheel op eigen wijze met diverse cursussen en diensten.

Het viel hen op dat er vraag is naar tekst en uitleg over deze onderwerpen. Zo zagen zij dat mensen graag informatie willen over bijvoorbeeld de privacy-instellingen van Facebook.

Ook zagen zij dat er veel onwetendheid is bij ondernemers over de mogelijkheden die bijvoorbeeld Social Media te bieden heeft. Daarom besloten zij om een start te maken met Online WegWijs.

Beginners, zoals zij zelf de onervaren internetgebruikers noemen, kunnen kiezen uit verschillende cursussen. Denk hierbij aan WhatsApp-, Internetbankieren- en iPadcursussen.

Elke cursus is volledig gericht op het niveau en de snelheid van een onervaren gebruiker. Onder het genot van een kop koffie leert u alles over het door u gekozen onderwerp. Naast leerzaam zijn deze cursussen vooral erg gezellig. U kunt uzelf dan ook opgeven samen met een familielid, vriend(in) of collega.

Daarnaast zijn ondernemers ook aan het goede adres bij Online WegWijs. Zo zijn er voor hen diverse cursussen over het inzetten van Social Media. Daarnaast ontwerpen en realiseren deze twee enthousiaste studenten ook graag uw nieuwe website en/of logo.

Deze concepten bieden, samen met een persoonlijke benadering en veel flexibiliteit, zowel beginners als ondernemers een helpende hand op het internet. U kunt zelfs ‘online’ contact opnemen door een WhatsApp-berichtje te sturen.

Voor meer informatie www.onlinewegwijs.nl