De Kanjer Dirt Challenge: een sportieve uitdaging voor de jeugd!


ZELHEM – Niet bang voor een beetje modder? Durf jij van een zeephelling af te glijden? Houd je van klimmen, klauteren en een beetje actie? Dan is de Kanjer Dirt Challenge echt iets voor jou!

Op zondag 13 september 2015 organiseert Kanjers voor Kanjers de Kanjer Dirt Challenge in Zelhem op het terrein ‘De Langenberg’ van de Motor- en Autoclub ZAMC. Met deze sportieve uitdaging wil de stichting kinderen laten sporten voor kinderen die niet kunnen sporten of spelen door beperkingen in de breedste zin van het woord. Sport en spel is immers belangrijk voor ieder kind!

Ben je maximaal 16 jaar oud? Geef je dan op met broertjes, zusjes, klasgenootjes, vrienden en vriendinnen en zelfs je ouders mogen meedoen! Samen gaan jullie de uitdaging aan door mee te doen aan een ‘obstacle run’. Dit is een loopparcours waarin diverse obstakels zijn verwerkt. Klimmen, klauteren, van een zeephelling, door het water…. We hebben verschillende moeilijkheidsgradaties, dus iedereen kan meedoen. Het wordt 13 september een gezellige, sportieve dag. Ga ook de uitdaging aan en doe mee aan de Kanjer Dirt Challenge.

Inschrijven via www.kanjerchallenge.nl
Wil je je inschrijven voor de Kanjer Dirt Challenge? Daarvoor is toestemming van je ouders en/of verzorgers nodig.  Inschrijven is mogelijk tot 1 september via www.kanjerchallenge.nl. Op de website is meer informatie te vinden. Het inschrijfgeld bedraagt € 10,00 per persoon.

Steunen van het goede doel
Deelnemers aan de Kanjer Dirt Challenge leveren een belangrijke bijdrage voor kinderen waarvoor sport en spel niet vanzelfsprekend is. Met de Kanjer Dirt Challenge stelt Kanjers voor Kanjers alle kinderen in de regio in de gelegenheid een sportieve, uitdagende dag te beleven. Het evenement wordt mede georganiseerd door de ZAMC die tevens het terrein beschikbaar stelt.

Alle opbrengsten inclusief het inschrijfgeld komen ten goede aan projecten van Kanjers voor Kanjers. De mooie projecten die we al hebben kunnen realiseren dankzij de bijdragen van vele sponsoren zijn te  bekijken via www.kanjersvoorkanjers.nl. Kanjers voor Kanjers werkt uitsluitend met vrijwilligers.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Linda Winkelhorst van de Kanjer Dirt Challenge. lindaw@skvk.nl