Kinderopvang Humanitas organiseerde ‘Samen doen in Groenlo’.

GROENLO – Op zaterdag 6 oktober konden ouders samen met hun kind kennis maken met diverse bedrijven en verenigingen in Groenlo die een workshop aanbieden.

De dag begon met een ballonnenwedstrijd bij een locatie van de BSO de Muiters aan de Wheme 30 in Groenlo. Ruim 50 kinderen hebben met hun ouders één of meerdere workshops gevolgd. Zo konden ze kiezen uit onder andere ‘Ouder kind Yoga’ (Yoga studio Groenlo), Bij Aktief Kringloopwinkel in Groenlo konden kinderen een hoedenplank maken van afval en doppinda’s rijgen, Dierenpark de Halve Maan gaf een rondleiding en konden de kinderen dieren verzorgen, AH gaf een kijkje in de ‘keuken’ en hoe het werken achter de kassa gaat, Christian Reinders heeft een ouder-kind een ‘Bootcamp’ gegeven en bij BSO Hoeksteen konden ze een kookworkshop volgen.

“Als Kinderopvang Humanitas vinden we het belangrijk om met lokale partijen goede contacten te houden. Hierdoor creëren we voor beide kanten bekendheid. Van beide kanten de maatschappelijke betrokkenheid. Bijvoorbeeld als er iets stuk is weten de kinderen dat ze bij de kringloop terecht kunnen etc..”, aldus een woordvoerder.

Bij Kinderopvang Humanitas staat altijd wel een uitdagende activiteit in de planning. In de herfstvakantie is er weer de ‘Dance battle’. Een echte danswedstrijd onder begeleiding van Dansjefit.nl. Alle kinderen van 6+ kunnen hier aan mee doen. Aanmelden of info via: bsohoeksteen@kinderopvanghumanitas.nl