Lezing ‘Het Kennis Boek’


GROENLO – Op zaterdag 11 juni wordt in de ruimte van BS22 een lezing gegeven over ‘Het Kennis Boek’. De lezing start om 14.00 uur, inloop vanaf 13.45 uur.

Deze lezing is een initiatief van de uit Eibergen afkomstige Florentien Kloosterman en Sylvia Klaver, van stichting Het Kennis Boek. Zij zetten zich in om zoveel mogelijk mensen kennis te laten maken met Het Kennis Boek, een boek dat bestemd is voor iedereen, ongeacht hun eigen levensbeschouwelijke achtergrond. In Eibergen houden zij hier wekelijks kleine bijeenkomsten om met anderen Het Kennis Boek te lezen en zich daarin te verdiepen. Met deze lezing hopen ze nog een groter aantal mensen te bereiken.

Tijdens de lezing wordt het ontstaan van het boek en het doel uiteengezet en is er informatie te verkrijgen over de programma’s die je er kosteloos mee kunt volgen als je interesse gewekt is.

Florentien: ‘Het Kennis Boek verruimt onze blik op onszelf en de wereld. Een dieper besef van wie en wat we zijn bevordert eenheid en samenwerking in de wereld. Als je je voelt aangetrokken vanuit deze essentie, kun je deelnemen. Wij hopen op een groot aantal aanwezigen!’

Voor meer informatie en aanmelden:
Florentien Kloosterman 06-13813772
of Sylvia Klaver 06-40512626