Magic komt terug met tweede editie in City Lido


GROENLO – Na de eerste editie van 9 april jongstleden maakt District East Events zich op voor een tweede editie van Magic. Na de vele positieve reacties op de eerste editie hebben District East en City Lido besloten om de tweede editie van Magic te organiseren op zaterdag 1 oktober. Dit keer met het thema ‘Forest by Night’. District East gaat de zalen zo aankleden dat er een bosachtige sfeer wordt gecreëerd.

Naast de aankleding staan de dj’s centraal. Er is bewust gekozen voor een iets alternatieve line-up van DJ’s. District East heeft getracht om dj-talenten uit het oosten en gevorderde dj’s samen te brengen. Twee internationale dj’s uit Australië (Delete) en Schotland (Caine) komen er bij de Hardstyle Area één groot feest van maken. Naast deze twee dj’s hebben we Prefix & Density (Almelo, Wijchen), Hypnose (Rijssen), Sub Sonik en MC Livid. In de Techno Area staan Amare (Groenlo), Roel Salemink (Gendringen) en Park & Sons uit Arnhem.

Voor de House area heeft District East Sebastian Bronk (Breda) weten te strikken. Sebastian heeft afgelopen maand een plaat samen met Vato Gonzalez uitgebracht die het erg goed doet. Hiernaast hebben we lokale support van Wedamnz (Groenlo) en Mike Gerritsen (Borculo).

De avond is verder gevuld met een strakke lichtshow, vette visuals en een flinke dosis vuur. Hiernaast hebben de bezoekers de mogelijkheid om een foto te laten maken bij onze Photobooth.
Het event op 1 oktober begint om 22:00 uur en duurt tot 03:30 uur. Kaarten (€16,00 ex fee) zijn in de voorverkoop online verkrijgbaar via www.outix.net (aan de kassa €19,00).