Muziekvereniging Groenlo gaat de wereld rond

GROENLO – Op zondagmiddag 28 juni a.s. neemt de Muziekvereniging Groenlo u mee op reis!  Ja, u hoort het goed! De Muziekvereniging Groenlo biedt u een wereldreis aan; het is weliswaar een muzikale wereldreis, maar toch……

In deze economisch moeilijke tijden is er geen goedkopere manier om een wereldreis te maken (geen gedoe met koffers en paspoorten) dan op zondagmiddag op de immer sfeervolle markt in ons even prachtige Grol te gaan zitten en –onder het genot van een (of meerdere) drankje(s)- met ons mee te gaan op een fenomenale wereldreis.

Het orkest zal (voornamelijk pop-)muziek ten gehore brengen uit alle delen van de wereld. Te denken valt aan Prince, Ramses Shaffy, Udo Jürgens, Abba en nog veel meer prachtige nummers. Bij enkele nummers kunt u niet alleen luisteren naar ons prachtige orkest, maar ook genieten  van de fluwelen keeltjes van de  zangeressen Esther Legro en Noël Versteegen.

Ook de Shuffle zal een optreden verzorgen. Deze altijd swingende en super-enthousiaste percussionisten zullen spetterende muziek ten gehore brengen, waarbij het bijna een uitdaging zal zijn om op uw stoel te blijven zitten.

Zoals u leest; er is reden genoeg om op zondagmiddag 28 juni a.s. vanaf 15.00 uur naar de Markt in Groenlo te komen! Laat ons u meenemen op onze muzikale wereldreis, wij zien u graag!

De toegang is, zoals gebruikelijk, geheel gratis!