Nieuwe zorgcoördinator BMV Mariënvelde

MARIENVELDE – De BMV Mariënvelde kan met vreugde melden dat zij een nieuwe zorgcoördinator heeft aangenomen, namelijk Jeanine Ebbers uit Bredevoort. Zij zal 1 juli a.s. in dienst treden, tevens gaan dan de dagbesteding en inloopvoorziening op de Boog van start.

De zorgcorporatie streeft ernaar dat mensen die in een kleine kern wonen, hier ook kunnen blijven wonen met daarbij de nodige voorzieningen. Voor een goede aanpak en zo min mogelijk bureaucratie werkt de zorgcorporatie samen met vrijwilligers en diverse organisaties. Samen met hen wordt er een dagbesteding en verschillende activiteiten georganiseerd. Bij het organiseren van de activiteiten en het ondersteunen van de inwoners wordt veel gebruik gemaakt van de sociale kaart van Mariënvelde. Het aanbod van de zorgcorporatie moet leiden tot minder noodgedwongen vertrek van zorgbehoevende mensen uit Mariënvelde.

De zorgcorporatie is er voor al haar leden. Dat kunnen mensen zijn uit Mariënvelde, maar ook uit de omliggende kernen. Mensen die behoefte hebben aan kleinschalige activiteiten en dagbesteding.

Hoe werkt het?
Mensen kunnen zich via de contactgegevens aanmelden bij de zorgcorporatie. zorgbmv@marvisie.nl of telefoonnummer 06-10017570

Donderdag kunt u haar persoonlijk spreken van 08.30 uur tot 12.00 uur, op de boog.