Nog enkele plaatsen vrij voor “Muziek Maak Je Samen”

GROENLO – Zit je nog te twijfelen of ben je vergeten je aan te melden? Opgeven kan nog tot 20 december 2015; er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar!

Muziekvereniging Groenlo organiseert dit jaar opnieuw de cursus “Muziek Maak Je Samen”, die bedoeld is voor kinderen van groep 4 en 5 van de basisschool. Deze cursus, die start op maandag 4 januari 2016, bestaat uit 13 lessen van een uur. Tijdens deze lessen ligt de nadruk op de instrumenten van een harmonieorkest. Daarnaast wordt er ook aandacht besteed aan noten lezen, ritmes klappen en blokfluit spelen.
Spelenderwijs worden al deze onderdelen behandeld. Het programma is in een wat moderner jasje gestoken en er wordt gebruik gemaakt van kleurige plastic instrumenten, waardoor de kinderen al goed kunnen ervaren hoe het is om bijvoorbeeld op een trompet of een trombone te spelen.

De lessen worden dit jaar gegeven op de maandagmiddag tussen 15:00 uur en 17:15 uur, waarbij er, afhankelijk van het aantal aanmeldingen, één of twee groepen gevormd zullen worden. De lessen worden gegeven in de Watermolenschool aan het Adm. Helfrichplein 2 in Groenlo. De kosten voor deze 13 lessen zijn €85 per cursist. Je kunt je opgeven door het aanmeldingsformulier op de site van Muziekvereniging Groenlo te downloaden, deze in te vullen en in de brievenbus te doen bij Lambert Verreijckenstraat 19 of door het formulier in te vullen, in te scannen en te mailen naar het mailadres jeugd@muziekvereniginggroenlo.nl. De opgave moet voor 20 december binnen zijn.