Obs ‘t Palet doet mee aan de Kerst Inn

Deel dit bericht

GROENLO – Openbare basisschool ’t Palet doet dit jaar mee aan de Kerst Inn in de Mattelier.

De leerlingen van obs ’t Palet is gevraagd om gedurende de Kerst Inn, die plaatsvindt in de Mattelier, een half uur op te treden. De leerlingen hebben verschillende kleine optredens in het teken van Kerst ingestudeerd. De leerlingen waren erg enthousiast over het feit dat zij waren uitgenodigd om de optredens te mogen komen verzorgen.

Iedere groep heeft op school een optreden voorbereid. De leerlingen van groep 1, 2 en 3 verzorgden een leuk Kerstlied. Groep 4, 5 en 6 heeft gezamenlijk een gedicht laten horen. Daarnaast hebben de leerlingen van groep 7/8 een toneelstukje over een mopperige meester getoond aan het publiek.
Afgelopen donderdagmiddag hadden de leerlingen al een oefenmiddag in de Mattelier om vast op het echte podium te oefenen, want dat is toch anders dan in de klas.

Alle aanwezigen genoten enorm van de optredens van de leerlingen van obs ’t Palet. Ook de leerlingen zelf vonden het geweldig om op het toneel van de Mattelier te staan! ‘We mochten zelfs in de kleedkamers van de artiesten komen. Dit willen we nog wel vaker doen!’, aldus de kinderen.