Olympic Moves Schoolsportweken bij Marianum


GROENLO / LICHTENVOORDE – Scholengemeenschap Marianum organiseert de Olympic Moves Schoolsportweken in Groenlo en Lichtenvoorde van 14 tot en met 18 oktober 2019  en van 28 oktober tot en met 1 november 2019. Dit jaar doen er ruim 860 leerlingen mee aan de Olympic Moves!

Olympic Moves
Omdat Marianum een breder sportaanbod wil bieden aan leerlingen, organiseert de school de laatste vier jaar een sportweek onder de naam: The Olympic Moves Schoolweken. Tijdens deze weken maken we voor een aantal sporten een selectie om mee te kunnen doen aan de regionale finales van Olympic Moves, waar Marianum al meer dan 10 jaar aan mee doet. Dit jaar gaat het om de volgende sporten: zaalvoetbal, voetbal voor jongens, voetbal voor meisjes, handbal, volleybal, badminton, tennis, streetdance, veldloop en minitrampoline springen

Olympic Moves is een schoolsportevenement met schoolvoorrondes, regionale finales en landelijke finales op sportcentrum Papendal in Arnhem.

Vorig jaar heeft Marianum een record gevestigd door met zeven verschillende sporten op de finaledag op Papendal in Arnhem te staan met in totaal honderd leerlingen.


Bron: Streekgids.nl
Foto: PR


Geef een reactie.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.