Onthulling 4de prinsenpaar Noamatters

EEFSELE/LIEVELDE – Op 16 januari 2016 zal tijdens de 4e carnavalsavond van carnavals vereniging de Noamatters uit Eefsele het vierde prinsenpaar worden onthuld.

Terwijl alle Eefselenaren hard bezig zijn met de speculaties, werken de nieuwe hoogheden in het volle geheim aan hun missie. De twee heren of dames staan te popelen om als het nieuwe prinsenpaar van de Noamatters aan de slag te gaan. Ze zijn druk aan het werk met het maken van foto’s en buttons, het ontwerpen van een onderscheiding en natuurlijk een strakke proclamatie! Tevens zijn er al concrete plannen over hoe de spectaculaire onthulling eruit zal gaan zien.

De eerste twee tips over dit paar zijn: “Vlak en strak” en “Het schept een band”. “Wellicht dat er de komende tijd nog meer tips zullen volgen via Facebook, dit om de gemoederen tijdens de Kerst goed aan de gang te houden…”, laat de Noamatters weten.

Op de 16 januari zal het prinsenpaar zich tonen aan het grote publiek dat zich vanaf 20.00 uur kan verzamelen in ‘Heujbarg’ Erve Kots.

Foto: PR