Onthulling foto’s in de Mattelier

GROENLO – In december 2018 heeft de Mattelier een oproep alle Grollenaren gevraagd om ons te helpen met het verfraaien van de theaterzaal. Eerder dat jaar was er in de Veste een unieke expositie van Louise te Poele uit Lievelde die de inspiratie gaf om met foto’s de Mattelier nóg mooier te maken. Men kon meedoen met een wedstrijd door foto’s in te sturen met als thema ‘Stad Groenlo’. Denk hierbij aan foto’s van monumentale gebouwen, bijzondere locaties, bijzondere tradities of bijzondere mensen in Groenlo.

De jury, bestaande uit 4 medewerkers van de Mattelier en 1 externe, hebben een selectie gemaakt. Uit alle mooie inzendingen zijn de negen meest bijzondere foto’s gekozen. Deze foto’s maken een mix van zwart-wit en kleur en van jaargetijden. Er zijn 170 foto’s aangeleverd. De uitgekozen afbeeldingen zijn van: Annegrit Schuurmans (twee foto’s), Ferdie Klein Goldewijk, Joke Brouwer, Joop Abbink, Lidy Huethorst, Lisa Wellink, Theo Huijskes en Truus Stotteler.

Klik voor meer informatie

Vrijdag 3 mei om 19:00 uur zal de onthulling van de winnende foto’s plaatsvinden in de Mattelier en iedereen is uitgenodigd om deze foto’s te komen bekijken!