Oranje Fonds reikt Buurtcadeau uit

GROENLO – Het Oranje Fonds verraste dinsdagmorgen 16 oktober Dierenpark ‘De Halve Maan’ met een Oranje Fonds Buurtcadeau t.w.v. €3.000. In buurten waar de Straatprijs van de Nationale Postcode Loterij is gevallen, verblijdt het Oranje Fonds ook een organisatie met het Buurtcadeau.

Dierenpark ‘De Halve Maan’ wil met het buurtcadeau graag investeren in tafels en banken voor in het dierenpark. “Het dierenpark draait geheel op vrijwilligers en onze bezoekers zijn van alle leeftijden. Momenteel zijn de dieren voor passanten alleen vanaf de buitenkant te bewonderen, de toekomst is echter dat we mensen ook in de verblijven willen laten genieten”, aldus Nelia van der Galiën, bestuurslid van Dierenpark de Halve Maan.

Buurten zijn de haarvaten van de samenleving. Lokale organisaties waarbij buurtbewoners elkaar ontmoeten zijn van grote waarde voor de samenhang en veiligheid van Nederland. Vandaar dat het Oranje Fonds extra wil investeren in de buurt. Het Fonds doet dit op allerlei manieren. Het is betrokken bij Burendag en investeert in activiteiten en accommodaties.Een gedachte over “Oranje Fonds reikt Buurtcadeau uit”

  1. Geweldig. Dik verdient. Geniet van dit fijn te besteden Buurtcadeau. Het komt heel goed van pas he. Groetjes….

Reacties zijn gesloten.